diumenge, 22 d’abril del 2012

ORGANIGRAMA ATENCIO A LA DIVERSITAT 11-12

6 comentaris:

  1. L'estructura del blog per pestanyes és molt clara i així es pot veure en conjunt tot el treball que estas fent.

    Respecte a les entrades fas una bona descripció de les sessions de pràctiques i els enllaços externs ho complementen perfectament.

    Un advertiment: seria convenient que eliminares de les entrades totes les referències a persones, tin en compte que has identificat el centre i si a més a més dius el curs, tot i que els noms dels estudiants siguin ficticis es podrien identificar. Millor fer-ne el relat sense fer tantes concrecions. Per al objecte del Diari no són imprescindibles i així guardes la privacitat de les dades a les que estas tenint accés.

    Ànim i bon treball!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Santiago,

      Totalment d'acord amb guardar la privacitat de les dades de les perones que surten.Seria convenient identificar amb inicials.

      Fins aviat

      Victoria

      Elimina
  2. Realment el teu blog és molt explícit. Jo també estic fent el meu pràcticum referent a l'atenció a la diversitat i la veritat és que m'he adonat que hi ha molts temes a tractar, com així queda reflectit en el teu blog. La psicopedagoga realitza una gran funció d'assessorament en cadascun dels temes. És una feina dura i alhora engrescadora i que pot ser molt gratificant quan mitjançant un treball en xarxa veus que es van assolint els objectius establerts. Això sí és a mitjà i llarg termini que comences a veure els resultats.
    Ànims i bon treball.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Vicky,

      Moltes gràcies pels comentaris.
      És veritat que la tasca de la psicopedagoga al centre és molt dura i molt variada: realitzar avaluacions psicopedagogiques, l'orientació educativa, acadèmica i professional de l'alumnat del centre, materials per a les tutories, informació sobre diferents temes que afecten als alumnes, famílies i professorat, etc,... Molta feina i molt de treball conjunt amb altres professionals. Com bé dius, la continuïtat de la psicopedagoga del centre és de gran importantància per a veure i si és possible milorar el treball diari al centre.

      Fins aviat

      Mª Victoria

      Elimina
  3. Bon dia Mª Victòria:

    Trobo que portes a terme un projecte molt interessant i ambiciós, realment toques molts temes i això complica la feina oi???
    Treballes amb alumnes de 4art d'ESO, i això també és un repte per si sol, jo l'any passat també ho vaig fer i va ser una experiència molt gratificant.
    Espero que tot et vagi molt bé, i seguim en contacte

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ana,

      És veritat, el treball amb els alumnes de 4t d'ESO és interessant, però hi ha molta feina,.... I per això, m'estic fixant més en el seguiment dels alumnes dels programes d'atenció a la diversitat del centre. Sabia que als centres de secundària hi havia molta feina, però no pensava que hi havia tanta..... Hi ha molta diversitat d'alumnat i és molt motivador treballar amb aquesta diversitat, però amb les hores de les pràctiques no donem abast a tanta cosa..´.

      Espero que també et vagi molt bé a tú.

      Fins aviat

      Mª Victòria

      Elimina